Berisha: A se sheh Amerika se Posta, KEK-u, RTK-ja,dhe krejt institucionet e drejtësisë janë ‚firma‘ të PDK-së

Do me thënë, Amerika ua paska ru shpinën juve dhe Amerika qenka ajo që qëndron prapa krimit dhe korrupcionit të PDK-së dhe i mëson ata se si ta shkatërrojnë Kosovën pa pasur më nevojë ‘ta vrasin’ njëri-tjetrin

U ditke se dikush ‘i fortë’ po ju thotë ktyne: mos ua ndin, na keni neve ‘vjedhni ju e shkatërroni’, po ne kujtonim ‘Rusia’ po i shtin.

Veç Amerika është aq e fortë sa njerëzit e krimit e korrupcionit m’i prezantu si luftëtarë kundër korrupcionit!