Këshilli i Sigurimit do të mblidhet për të diskutuar mbi konfliktet në Siri

Këshilli i Sigurisë së Kombeve të Bashkuara do të mblidhet të enjten për shkak të konflikteve në rritje në jugperëndim të Sirisë.

Në një deklaratë nga Përfaqësia e Përhershme e Suedisë për OKB-në e cila ka dhe presidencën e Këshillit të Sigurimit të OKB-së për muajin korrik, thuhet se këshilli me kërkesë të Suedisë dhe Kuvajtit do të mblidhet të enjten për të diskutuar mbi konfliktet në rritje dhe përkeqësimin e situatës humanitare në jug perëndim të Sirisë.