Behgjet Pacolli “tundon” Sllovenin me këtë ofertë “biznisi”…

Behgjet Pacolli “tundon” Sllovenin me këtë ofertë “biznisi”…Zonë të veçantë ekonomike ka propozuar Behgjet Pacolli për Slloveninë në Kosovë.
Në praninë e zëvendëskryeministrit të Parë dhe Ministrit të Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, dhe homologut të tij slloven, Zëvendëskryeministrit dhe Ministrit të Punëve të Jashtme, Karl Erjavec, është nënshkruar sot në Prishtinë, Protokolli i sesionit të parë në kuadër të Forumit Ekonomik Kosovë-Slloveni.K.l.iko në hapsirën dhe shiko pamjet+vazhdimin e storjes…⬇️