E Konfirmuar: Sapo u dha lajmi Urime Kosove.. Vizat hiqen ja kur…

E fundit ‘ sapo u dha lajmi urime kosove.. Vizat hiqen ja kur…Shtetasit e Republikës së Kosovës mund të udhëtojnë pa viza kete e thot diplomati Amerikan para pak minutash Wess Mitcheli ne prishtine tha se shba e mbeshtet kosoven ne shume cesthje perfshire edhe krijimin e ushtries: por aj thot se vizat do te hiqen nga kjo date ja dhe video,..Shttyjjpp happsjjirreen e meposhtmme dhe pritt 5 seekkoondaa perr tepaarrr videjeoon…