Gani Geci iu premton ish LPK-së: Nëse ma gjeni një foto të Adem Jasharit me emblemë të UÇK-së, unë do të…

Prej juve që mendoni se Historia e Kosovës ka lindur me lindjen e juaj.

Bëhuni bashkë të gjithë dhe ma gjeni një fotografi të Komandantit Legjendar Adem Jashari me emblemë të UÇK-së ose të komandantit Zahir Pajazit me emblemën e UÇK-së?

Nëse ma gjeni, unë prej ati momenti kur të ma gjeni kurrë më as edhe një fjalë te vetme nuk kam me thanë. Çka do që të thoni ju të ish LPK-së unë veç amin kam me ba. Veç jo fotomontazh, por Origjinal foto. E pas marrëveshjes se Oslos edhe Sali Qeku e ka bajt emblemën e UÇK-së edhe të gjithë.

A e ka pas Kosova Kushtetutën e vitit 1974 që në bazë të kësaj Kushtetute tërë bota perëndimore po ia njeh sot kufijtë . Pas Kushtetutës se viti 1974.

A e ka pas Kosova të ashtuquajturën Kushtetutën e Kaçanikut. Në bazë te saj u dashtë me pas Forca të Armatosura dhe Organe tjera legjitime . A ka bë Kosova një Referendum ne vitin 1992 . Kushdo qe nuk beson që këto dy dokumente kanë ekzistuar shkoni në Gjykatën ndërkombëtare të drejtësisë dhe i gjeni këto dy dokumente edhe dokumentin e Referendumit të Pavarësisë e gjeni aty, me këto dokumente është mbrojt shpallja e pavarësisë në GjND..ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E.