Kjo është letra e Sulejman Selimit nga burgu, që e goditi Hashim Thaçin

Ish-komandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sylejman Selimi përmes një letre të shkruar me dorë, ka refuzuar dekoratën e ndarë nga presidenti Hashim Thaçi për dhjetëvjetorin e Pavarësisë së Kosovës.

Në letër, Sylejman Selimi ka theksuar se nuk mund ta pranojë një dekoratë të tillë si vlerësim për kontributin e tij në luftë “përderisa po mbahem padrejtësisht në burg”.

“Si mund te dekorohem për merita lufte kur unë po mbahem padrejtësisht ne burg gjoja për krime lufte? Prandaj dekorata e tillë për mua është e papranueshme, për aq sa unë mbahem dhe dënohem padrejtësisht. Unë refuzoj këtë dekorate duke mos pranuar kështu te jam i fyer nga hipokrizia!”, thuhet në letrën e Selimit, transmeton Kallxo.com.

Në të njëjtën letër, Selimi thotë se kjo nuk është dekorata e parë që ka marrë.

K.l.iko në hapsirën dhe shiko pamjet+vazhdimin e storjes…⬇⬇