Kjo është pasuria e Vjosa Osmanit, Nuk do ta besoni se cfare veture ka!

Vjosa Osmani është femra më e votuar në Kosovë në dy palë zgjedhjet e fundit.Në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsion, Vjosa Osmani ka deklaruar pasurinë e përbashkët me bashëshortin e saj.Vjosa Osmani ka deklaruar një banesë në emër të saj dhe në emër të bashkëshortit dy shtëpi dhe një banesë që të gjitha janë në vlerë të përgjithshme prej 472,800 euro.Osmani ka deklaruar rreth 70 mijë euro kredi dhe 10 mijë euro borxh.Lajmin e plotë lexoni ne linkun më poshtë: