Lista Srpska: Ska “belesh” ky është kushti që të votojmë Demarkacionin

Votat e Listës Serbe janë të domosdoshme prej që Vetëvendosje nuk po lëviz nga qëndrimi i saj kundër Demarkacionit.

Lista Serbe zgjat listën e dëshirave sa herë që varën prej saj. Historikisht, pas çdo kërkese të koalicionit Qeverisës, serbët udhëtojnë për në Beograd e kthehen me qëndrimet që rezultojnë të jenë kërkesa e kushte.

Edhe më tutje nuk po thirret seanca e demarkacionit për arsyen e ditur, atë të mungesës së votave, ndërsa po vazhdojnë negociatat me Listën Serbe.K.l.iko në hapsirën dhe shiko pamjet+vazhdimin e storjes…⬇️