Njoftimi zyrtar i SBASHK-ut pas takimit me kryeministrin! A fillon mësimi nesër?

Njoftimi zyrtar i SBASHK-ut pas takimit me kryeministrin! A fillon mësimi nesër?
SBASHK-u edhe zyrtarisht ka njoftuar se greva në arsim nuk do të ndërpritet dhe që oferta e kryeministrit, Ramush Haradinaj për ngritjen e pagave nuk është pranuar.

Në një komunikatë dërguar mediave, SBASHK njofton që greva do të vazhdojë edhe në ditët në vijim.Greva vazhdon edhe ditët në vijmë :ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E