I patë të gjithë përveç vëllait të Shyhrete Behlulit, ja cili është!

I patë të gjithë përveç vëllait të Shyhrete Behlulit, ja cili është!Këngëtarja e mirënjohur e muzikës popullore Shyhrehte Behluli, është tejet e dashur dhe e kërkuar nga publiku shqipfolës, shkruan Kosovarja.
Angazhimet e saja janë të pandërprera, por si një bashkëshorte, nënë e gjyshe, ajo familjen gjithmonë e ka ranguar të parën.
Përtej kësaj, Shyhretja vazhdimisht ka prezantuar anëtarët e saj të familjes, njësoj siç ka vepruar dhe së fundi.K.l.iko në hapsirën dhe shiko pamjet+vazhdimin e storjes…⬇️