Qeveria vendos: 780 euro në muaj për gjithë të papunët dhe skamnorët

Shteti italian do të japë mbështetje financiare deri në 780 euro në muaj për çdo person që jeton me qira dhe pa burime të ardhurash. 150 euro nga kjo shumë duhet Ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E

Ndihma është pjesë e paketës së reformave që qeveria italiane ka miratuar së fundi në lidhje me mirëqenien sociale. Pas këtij vendimi, kritikët thonë se masat janë të paqëndrueshme për gjendjen financiare të vendit Ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E.