Mon. May 27th, 2019

S’kena Çfarë Me Ba O Gjyshi Videoja Më E Dhimbshme Që Keni Parë Nga Lufta Në Kosovë: (VIDEO)

Një video e publikuar në Facebook tregon momentin kur një vogëlush sheh familjarët e tij të vdekur gjatë luftës së fundit.

Vogëlushi në video, që sheh familjarët e tij të vdekur bashkë me gjyshin, i thotë gjyshit të tij:

“S’kena çka me ba”.

Kjo padyshim është një nga videot më prekëse të luftës së fundit.

Kjo video është një dëshmi tjetër e masakrave të kriminelëve të Serbisë në Kosovë, të cilët tani Hashim Thaçi me shokë po tentojnë t’i amnistojnë për gjoja integrim Europian.

Nuk ka integrim me politikanë të korruptuar që natën flenë me diktatorët dhe në mëngjes flasin për BE!