Stresi e tepron e pallon Kallashin dhe ben live ne Facebook… ( VIDEO )

Stresi mbreme rreth ores 2:30 ne mesnat hyri live ne facebook ishte i zhveshur dhe per nje qast ne dhomen e tije u shfaq kallashi e veshur si “nanadimreshë” dhe filloi ti bej gojore pastaj filluan te palloheshin.

Facebook i bllokoi stresit facebook-in mirepo per fat te mire videon arritem ta publikojm vetem per ju. HIQENI REKLAMEN ME POSHT DUKE KLIKUAR PER TE SHIKUAR VIDEON E PLOT LIVE , KUJDES PAMJET