Vjen një lajm i keq për Azem Sylën

Prokuroria Speciale pritet të ankohet në Gjykatën e Apelit, kundër lirimit të Azem Sylës.Ekrem Lutfiu nga Prokuroria Speciale, ka thënë për Insajderin, se prokuroria deri më tash ende nuk e ka marrë vendimin nga Gjykata“Prokuroria ende nuk e ka marrë vendimin. Sapo ta marrin vendimin, atëherë Prokuroria do të ankohet”, ka thënë Lutfiu.Të hënën, Gjykata Themelore në Prishtinë e ka refuzuar kërkesën e Prokurorisë për zgjatjen e masës së paraburgimit ndaj Azem Sylës, duke e liruar atë që të mbrohet në liri.K.l.iko në hapsirën dhe shiko pamjet+vazhdimin e storjes…⬇️