E Dhimbshme: Nëse je i dobët, Mos e Shiko këtë Kanagjegj në Kosovë ta ngrin gjakun! (Video)

E Dhimbshme: Nëse je i dobët, Mos e Shiko këtë Kanagjegj në Kosovë ta ngrin gjakun.Nëse je i dobët, Mos e Shiko këtë Kanagjegj në Kosovë ta ngrin gjakun!
Kjo është momenti më prekës për një familje kur përcjell të birin nga pragu i shtëpisë, në këtë video shihet se si baba përcjell bijën Nuse, Momentet më prekëse shfaqen këtu.Shtyp në (poshtë dhe ju hapet video: