Milan toleron shumë Giampaolon

Pëlqimet e Rudi Garcia, Andriy Shevchenko, Gennaro Gattuso, Roberto Donadoni dhe Claudio Ranieri janë lidhur si zëvendësime, siç kanë bërë Max Allegri dhe Luciano Spalletti – me kontaktin që raportohet të jetë bërë me ish.

Sidoqoftë, sipas La Gazzetta dello Sport loja kundër Genova nuk paraqet në të vërtetë një lojë vendimtare për Giampaolon.

Kjo sugjeron që ish-shefit të Sampdoria mund t’i jepej më shumë kohë edhe nëse rezultati në Marassi nuk është i favorshëm. /