Tue. Jun 25th, 2019

A do të hiqet nesër taksa ndaj mallrave serbe? Qeveria dikuston në mbledhje

Qeveria e Kosovës nesër do ta mbajë mbledhjen e radhës.

Mediat në vend e ka siguruar rendin e ditës të mbledhjës së 84-të të Qeverisë, në të cilën do të diskutohet edhe për taksën 100 për qind ndaj produkteve të importuara me orgjinë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina.

Në pikën 4-të të rendit të ditës, thuhet se do të shqyrohet propozim-vendimi lidhur me mallrat që kanë hyrë në territorin e Republikës së Kosovës para vendosjes së masës prej 100 për qind për produktet e importuara me orgjinë nga Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina.ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E