Tue. Jul 23rd, 2019

Feston Ditëlindjen Në Protestë, Studenti I Përlot Të Gjithë Me Fjalët E Tij (Video)

Studentët prej 12 ditësh janë në protestë dhe kërkojnë nga qeveria miratimin e disa pikave në lidhje me arsimin e lartë.

Protesta fillimisht ishte mbajtur tek ministria e Arsimit, por prej pesë ditësh studentët e kanë zhvendosur tek kryeministria dhe nuk ka asgjë që ti ndalojë në kërkimin e të drejtave të tyre duke luftuar të ftohtin, shiun dhe acarin.

Njëri nga studentët ka ditëlindjen sot dhe sapo ka shkuar ora 00:01 atij i është bërë një surprizë nga shokët ku i kanë uruar ditëlindjen.ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E