Gjermania ka një lajm të keq për azilkërkuesit

Ministri i ri i Brendshëm i Gjermanisë Horst Seehofer do të ndërmarrë masa për të përshpejtuar procedurat për azilin dhe dëbimin e refugjatëve. Sipas tij, Gjermania do të mbetet një vend i hapur, por siguria e qytetarëve është prioritet për shtetin. Ndërkohë, Partia Social-Demokrate kërkon një politikë të re për refugjatët.

Gjermania do të hartojë një plan për procedura më të shpejta për azilin dhe dëbimet. Kështu është shprehur kreu i Unionit Kristian-Socialist Horst Seehofer, i caktuar të shërbejë si Ministër i Brendshëm në qeverinë e re të Angela Merkel, në një intervistë për gazetën “Bild am Sonntag”.K.l.iko në hapsirën dhe shiko pamjet+vazhdimin e storjes…⬇