Tue. Jun 25th, 2019

Haradinaj: ‘Trampi do t’a marrë në dorë dialogun, do t’i kërkoj që..’ (VIDEO)

Kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj tashmë me shumë lumturi ka marrë lajmin që presidenti i SHBA-ve, Donald Tramp thuhet se do t’a marrë dialogun në dorë.Përshkak se negociatat mes Kosovës dhe Serbisë për një marrëveshje herë pas here po ngecin me në krye shefën e politikës së jashme të BE-së, Frederica Mogherini, u tha se Tramp do t’a marrë në dorë këtë dialog.ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E

E me këtë rast, kryeminstri Ramush Haradinaj ka thënë se në rast se presidenti Tramp e merr në dorë dialogun, atëherë ai do t’i kërkojë që.. Ja VI’DEO:ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E