Histori per te rritur, Kojshikja me…

Ndersa udhëtonim me po të njëjtën kohë për në qytet sepse unë punoja si kamarier në një restorane shpesh herë takoheshim me shikimet tona dhe vërejta se ajo deshiron të më tregoj diçka. Filloj të më përshëndes, dhe nje ditë hyri në autobus dhe u ul pranë meje, më përshendeti dhe më tregoi se bën kurs për rrobaqepëse, ndërsa unë pasi kisha njohuri mbi familjen e saj dhe gjithashtu e dija se vajza është e fejuar me një djal nga një fshat tjetër afër fshatit tonë, nuk dëshiroja qe të hy në kontakte sepse me të vërtetë ishte e bukur dhe mendoja se do të rrëshqas e do ti kërkoj diçka që sduhet.ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E