Kjo është shtëpia me e bukur ne Kosovë, e pabesueshme se e kujt është ajo (Video)

Kjo është shtëpia me e bukur ne Kosovë, e pabesueshme se e kujt është ajo (Video)
Kjo shtëpi ka arritur tashmë mbi 200 mijë klikime në rrjetin muzikor youtube, dhe akoma aktualisht që nga përzgjedhja e saj si shtëpia më e bukur në Kosovë, në vitin e kaluar, po vazhdon të mbetet si më e bukura.
Ku pronari jep edhe detajet mbi ndërtimin dhe dizajnin e shtëpisë.