Kjo parti largohet nga koalicioni me PDK’në, thotë se u tradhtuan nga Veseli

Përmes një njoftimi për media, PSHDK-ja akuzon PDK-në se kjo marrëveshje kishte paraparë që PSHDK të ketë një zëvendëskryeministër dhe dy zëvendësministra.

“Por ajo që u premtua nga Kadri Veseli mbeti vetëm në letër. Është kjo hera e dytë që PDK shkel marrëveshjen me PSHDK-në”, thuhet në njoftimin për media.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)