Tue. Jun 25th, 2019

Miku i madh i Kosovës Eliot Engel dyshon se Trump është bashkëpunëtor i Rusisë

Eliot Engel është mik i madh i Kosovës. Vetëm para pak ditësh, pasi mori pozitën e kryesuesit të Komitetit për Punë të Jashtme të Dhomës së Përfaqësuesve në SHBA, Engel këmbeu në Twitter fjalë të ëmbla me Hashim Thaçin. Ky i fundit i kërkoi bashkëpunim për marrëveshjen finale me Serbinë, për të cilën para pak javësh Presidenti Trump u ofrua si sponsor dhe mbështetës, duke dërguar letra në Prishtinë dhe Beograd. Por, Pikërisht Engel, i cili gjatë një paraqitjeje me Thaçin në Washington refuzoi të flasë për korrigjimin e kufijve, është ai që ka hapur një front të madh kundër Presidentit Trump.

Gazeta “The New Yorker” në një shkrim të gjatë shkruan se Engel ka plane që të krijojë një nënkomision që do të merret me hetimin e Presidentit Trump për bashkëpunimin e tij të dyshimtë me Rusinë.ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E