Tue. Jun 25th, 2019

Nisin sanskionet e SHBA-së ndaj Ramush Haradinajt

Al Jazeera ka raportuar para pak minutash se kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, iu refuzua viza amerikane për shkak të taksës ndaj Sebrisë dhe Bonsjë dhe Hercegovinës.

Një burim i Departamentit Amerikan të Shtetit i ka thënë Al Jazeera Balkans se ky sanksion vjen pasi që Haradinaj po refuzon të heqë taksën ndaj Serbisë dh Bosnjës.

Dhe se sanksione mund të ketë edhe tutje nëse nuk heqet kjo taksë deir më 21 janar, ultimatum i dhënë për Qeverinë e Kosovës.

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj nuk mori një vizë amerikane, kështu që ai nuk do të jetë në gjendje të marrë pjesë në punën e një konference mbi Ballkanin në fillim të shkurtit.ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E