Nxehet atmosfera: Gani Geci tenton të ‘gjuaj’ në emision ‘live’

I ftuar në emisionin “Kojshia Show”, këtë javë është Gani Geci.

Sikurse në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur show interesant dhe momente interesante.

Moderatori i emisionit Sadri Imeri nuk i ka kursyer më pyetje, gjithaashtu nuk munguan edhe befasit në emision.

Vëllezërit Bajra e kallin atmosferën, Gani Geci tenton të “gjuaj” në emision Live