Policia e Kosoves? Lajm i keq për Shpend Ahmetin,

Mos harmonizimi i Projektligjit për kryeqytetin me Ligjin për Policinë e Kosovës po e zvarrit miratimin e Projektligjit për Prishtinën.

Në Komisionin Parlamentar për Administratë Publike, ku u diskutua për këtë projektligj, kryetari i Komisionit tha se Policia e Kosovës ka kërkuar që Prishtina të mos ketë polici komunale, raporton KTV.K.l.iko në hapsirën dhe shiko pamjet+vazhdimin e storjes…⬇