Prekëse: Ditë Ramazani veteranit të luftës i niset shtëpia e re

Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit edhe sot kanë gëzuar një familje shqiptare

Sot shoqata me në krye Halil Kastratin kanë gëzuar familjen e Ali Demirit në fshatin Bradash Komuna e Podujevës, shkruan Albanienshow

Ali Demiri është veteran i Luftës dhe ai thotë që tri herë është bërë operacion në lukth.

Halil Kastrati po sot ia ka dhënë lajmin e gëzuar se do t`i ndërtohet shtëpia e re.

Shihni videon më poshtë dhe lotët e gëzimit të kësaj familje.