Sa e ka rrogën Ramush Haradinaj… A po i del rroga ai jep nje pergjigjje tronditese

Sa e ka rrogën Ramush Haradinaj… A po i del rroga ai jep nje pergjigjje tronditese.Qeveria e Kosovës e udhëhequr nga Ramush Haradinaj po sfidon me paga qeveritë e rajonit. Ndër vendimet e para të Haradinajt ishte dyfishimi i pagës së tij Ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E

Temë nuk është mbyllur ende madje po aktualizohet në kohën kur mjekët dhe arsimtarët po kërkojnë rritje të pagave.
Por, sa paguhen homologët e Haradinajt në rajon?Përmes ilustrimit në fotografi shihet se Ramush Haradinaj e ka pagën më të lartë se të…per ta zbuluar shumen kliko ne rek-lamen 5 sekondshe