Tue. Jun 25th, 2019

“Shefi i UÇK-së dhe i SHIK-ut, Hashim Thaçi e Kadri Veseli ishin strehuar te vëllai i Arkanit!?”

“A e dini o popull!!!!? Ku ka qenë ky alamet Drejtor i Drejtorisë Politike i UÇK-së!!? Zotëri Hashim Thaçi ishte strehuar tek Faik Morina në Prishtinë njeriu i Arkanit!!! A është kështu more adalet super komandant???”, pyet Jashari.
Në vazhdimin e pyetjeve të Murat Jasharit drejtuar Hashim Thaçit, kësaj radhe akuzohet direkt për vrasje më Kadri Veselin.

Jashari thotë se Thaçi deh Veseli e kanë vrarë Behadin Allaqin.

“Ti Hashim bashkë me Kadri Veselin keni vrarë me një plumb ne krye Behadin Allaqin dhe e keni zhdukur kufomën e tij, apo jo?”, pyet Jashari.

Ai pyet edhe për tradhtinë që ia kanë bërë Zahir Pajazitit dhe Ukshin Hotit.ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E