Shokon Linda Morina ne lidhje dashurie me kriminelin Serb (Foto/Video)

Pas duetit qe flitetj se Muzicienti dhe tashmë këngëtari, Robert Berisha, në RTV21, ka thënë se do të kishte bërë duet me Linda Morinën Ai ka hedhur poshtë ato që kinse ai i ka thënë për Lindën, duke shtuar se nuk ka asgjë kundër saj dhe se do të kishte bërë duet me të. Nje video ka qarkulluar qe dyshohet te jet Linda Morina me nje skandal duke qenë në lidhje me ish kriminelin serb pamjet me poshte treegojn…