Shumë prekëse! Krejt të mirat i kemi veç me ja hjek barrën e qiras babait se tjerat i kemi

Shume prekese 😢

Krejt te mirat i kemi veç me ja hjek barren e qiras babait se tjerat i kemi 😢

E gezofshi banesen e re 😊

Nehat Xhelili nga Shkupi me nje vajze dhe nje djale behen me banese te re

Shikoje / Shperndaje