Sot mund t’i fitoni 660 euro me këto 6 ndeshje

Do të zhvillohen sot ndeshjet në disa liga evropiane.Sot do të ketë disa ndeshje që do të dhurojnë spektakël, por që duke mos lënë anash edhe pjesën tjetër.Bastoret botërore kanë dhënë parashikimet e tyre për ndeshjet që do të zhvillohen sonte, përcjell ORAinfo.
Më poshtë, ju mund të shikoni se zi i kanë parashikuar ndeshjet bastoret sportive, por që nuk janë qëndrim i redaksisë sonë.K.l.iko në hapsirën dhe shiko pamjet+vazhdimin e storjes…⬇