Theret me thikë dhe vdes kryetari i këtij qyteti

Kryetari i qytetit polak, Gdans, ka ndërruar jetë në spital vetëm një ditë pasi u ther me thikë gjatë një tubimi për bamirësi. Pawel Adamowicz, 53-vjeçar, ishte sulmuar me thikë në skenë para qindra njerëzve.

Ai ishte shtrirë në spital për shkak të lëndimeve të rënda në bark dhe i ishte nënshtruar një operacioni që zgjati pesë orë. Lidhur me këtë rast, policia e ka arrestuar një 27-vjeçar me të kaluar kriminale. Autoritetet dyshojnë se ai e ka përdorur një leje të medieve për të hyrë në skenë.ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E