Mon. Aug 26th, 2019

Truproja E Thaçit ‘Dridhë’ Mediat Serbe, Ja Si Shkruajnë Ato Për Të

Që nga dita e djeshme, mediat serbe kanë raportuar vazhdimisht për vizitiën e presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ne liqenin e Ujmanit.

Kuriri i Serbisë ka shkruar sërish për vizitën e Thaçit në liqenin e Ujmanit.

“Erdhi, u endë, u shtetit me barkë e edhe më shpejtë u kthye, me gaz të plotë dhe me përkrahje të plotë nga mbrojtja e afërt e armatosur mirë deri te “specialët e ROSU” me armë me tyta të gjata”, ka shkruar Kuriri, i cili është marrë edhe me truprojën e Thaçit.

“I përcjellë nga fytyra tashmë të njohura, por edhe prej atyre me buzëqeshje të akullt dhe gishtin në këmbëz”, shkruan Kuriri për një prej truprojeve të pandashme të Thaçit.