Për shkak të këtyre katër gabimeve, krepat bëhen të këqija dhe as që do të mund t’i hani!

Mos e shkatërroni desertin e preferuar

Krepat në shumë familje janë ndër ushqimet më të preferuara. Edhe pse është e thjeshtë të bëhet brumi, ndonjëherë bëjmë gabime të cilat mund të ndikojnë në shijen dhe cilësinë e krepave.

Shumë amvisa duke dëshiruar që të thërrmojnë çdo droçkë mielli, brumin e përziejnë tepër shumë. Kjo mënyrë e përzierjes është gabim!

Nuk bën ta teproni me përzierjen dhe tundjen, sepse gluteni do të fillojë të zhvillohet dhe brumi do të bëhet elastik, gjë që do të bëhen krepat sikur gomë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *