Kujdesi i grave koreane për lëkurën: Rutina e mëngjesit

Gratë koreane janë të njohur për lëkurën e tyre jashtëzakonisht të ndritshme dhe të përsosur.

Kjo ndodh sepse ato ndjekin një rutinë të tërë tetë-hapëshe duke aplikuar disa produkte dhe duke masazhuar shumë fytyrat e tyre. Ato nuk aplikojnë një shtresë të vetme të trashë kremi. Koreanet e lëjnë lëkurën e tyre të marrë frymë dhe të përdorin produkte më të lehta

Koreanet shmangin përdorimin e larjeve të fytyrës me sapunit, pasi duke bërë kështu mund të thahet lëkura duke shkaktuar puçrra. Ato besojnë se uji është i mjaftueshëm, si dhe një hidratues i lëngshëm. Pra, gjëja e parë që ata bëjnë pasi të zgjoheni është larja e fytyrave të tyre me ujë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *