Trendi i veshjes së verës 2020-të që është i përkryer edhe për të punuar nga shtëpia

Shumë nga rrobat që mbërrinin në dyqane këta muaj ishin të dizajnuara për t’u veshur në dasma, kopshte dhe ngjarjet të verës.

Megjithatë koleksionet e pranverës kishin një temë praktike gjithëpërfshirëse që bën që shumë nga trende, akoma të rëndësishme për jetët tona në shtëpi

Këtë trend veshjesh veror mund ta përdorni edhe tani deri sa punoni nga shtëpia:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *