Nëse do të shkurtoni flokët në shtëpi, lexoni këtë së pari

Erdhi koha për të marrë gjërat (dhe gërshërët) në duart tuaja.

Nëse do të përpiqeni të shkurtoni flokët tuaja në shtëpi, përputheni me këshillat dhe mjetet e duhura profesionale për ta bërë stilistin ose stilisten e flokëve tuaja kur të përfundoni. Mos harroni, ky nuk është projekti juaj tipik për të eksperimentuar, kështu që ne ju këshillojmë të vazhdoni me kujdes, për të shmangur fatkeqësitë e karantinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *