E dini se cila është videoja më e klikuar në Facebook

Një pjesë e madhe e njerëzve mund ta kenë pak a shumë parasysh se cila mund të jetë videoja e parë e publikuar në platformën Youtube, por shumë pak, për të mos thënë që asnjëri ndoshta nuk e ka menduar se cila mund të jetë videoja më e klikuar në Facebook.

Nëse mendoni se kemi të bëjmë me ndonjë video me përmbajtje erotike apo të ndonjë ntyre tepër të veçantë, e keni gabim.

Ajo është një video e thjeshtë, një minutëshe, në të cilën tregohet se si mund të veproni për të ruajtur rregullin në shtëpinë tuaj. Janë disa marifete të thjeshta që çdo njeri mund t’i bëjë dhe të ndihmojë sado pak veten e tij.

Videon e gjeni më poshtë. Ajo ka arritur të ketë plotë 430 milionë shikime brenda një viti.