URIME, Kancelarja Gjermane Me Këtë Lajm I Gëzoi Gjithë Shqiptarët .. Danke Angela!

URIME! Kancelarja Gjermane Me Këtë Lajm I Gëzoi Gjithë Shqiptarët Danke Angela! Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 7 qershori do të munden të punojnë legal,isht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së.Ky informacion është shpal,lur zyrta,risht nga Merkel ku thotë se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar të BE-së .

Kancelarja e Gjermanisë, po paralajmëron kri zën më të madhe të Bashkimit Europian që nga krijimi i Unionit më të rëndësishëm politik në botë.

Kjo situatë sipas Angela Merkel, është rezultat i pan demisë Covid-19.

Megjithatë, politikanja gjermane Viola Von-Cramon , që është raportuese për Kosovë në Parlamentin e Europës, thotë se Merkel do e kryejë një punë që lidhet me Kosovën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *