Çdo njeri para gjumi duhet të pijë një lugë të vogël uthull molle: Kjo është arsyeja!

Kur të zgjoheni në mëngjes, do të zhduken dhembjet e barkut dhe të lukthit, por edhe era e keqe, niveli i lartë i sheqerit, por kohë pas kohe edhe shtresat dhjamore

Cilësinë e mirë të uthullës së mollës shumë mirë e njohim, mirëpo ekzistojnë edhe ato të cilat nuk janë bash edhe aq të njohura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *