Isa Mustafa: Kurti shkeli Kushtetutën, kërkon Gjendje të Jashtëzakonshme

Ka reaguar Isa Mustafa duke quajtuar anti-kushtetues vednimin e Kurtit

Ja cka shkruan;

Vendimin për kufizimin e të drejtave dhe lirive të njeriut, mund ta marrin vetëm dy të tretat e deputetëve dhe jo Qeveria. Ndryshe shkelet Kushtetuta, pa marrë parasysh kush janë ata që kanë votuar dhe në çfarë rrethana. Prandaj qeveria do duhej ta rishqyrtojë vendimin e saj dhe karshi gjendjes së krijuar ti drejtohet Kuvendit. IM