Këshilltari i Veselit e quan Vjosa Osmanin fashiste dhe ndjen keqardhje qe ajo eshte pjese e …

Këshilltari i Veselit e quan Vjosa Osmanin fashiste dhe ndjen keqardhje qe ajo eshte pjese e …
Polemikave për tradhti mes PDK-së dhe LDK-së i është bashkuar edhe Blerim Latifi, këshilltari i kryetari të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli Ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E

E gjithë ky debat u fillua nga Veseli i cili deklaroi se partia e tij nuk e ka tradhtuar Isa Mustafën kur u rrezua qeveria në të cilën ishin bashkë. Veseli ka thënë se Qeverinë Mustafa nuk e ka rrezuar PDK-ja, por deputetët e LDK-së, si Vjosa Osmani dhe Anton Quni Ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E