Bota e fshehtë: Zbulohet lidhja mes Putinit dhe Illuminatit

Konstantin Petrov është shkencëtar në “Akademinë e Informacionit Ndërkombëtar”, ndërsa është përjashtuar nga armata ruse në vitin 2000 për shkaqe të panjohura.

Ai ka qenë ndër të parët që pati filluar të fliste për “Botën e fshehtë”, për të cilën tha shumë fjalë të cilat sot konsiderohen si komplot, transmeton gazetametro.net

“Gjenerali Petrov fliste për strukturat e elitës në botë. Ai sqaron se presidenti aktual rus nuk ka hyrë kurrë në luftën për barazi “, ka thënë ai.