Një ditë më parë u shoqërua në polici, Xeni jep detaje në facebook

Këngëtari gjakovar, Shkëlzen Jetishi është lajmëruar në Facebook, një ditë pasi theu rregullat e karantinës pasi doli në qytet.

Mirëpo, Xeni nuk e foli asnjë fjalë të vetme për shoqërimin e tij në Polici, transmeton
“Miq dhe dashamirë, të gjithë atyre që janë prek nga koronavirusi, shërim sa më të shpejtë, kujdes më të madh.

Mendojë që me ushtrime, ushqim më të kujdesshëm, ta kalojmë sa ma parë”, ka thënë ai.