Risi , Hapet Mobi shop Kosova loje shperblyese fito Iphone X

Në hapjen e madhe te Mobi shopit ne Prishtine kompania e regjistruar me emrin Mobi Shop Kosova ka bërë një lojë shpërblyese në të cilen mund të fitoni një Iphone X duke ndjekur rregullat e listuara mëposhte.

Kompania Mobi Shop Kosova do te hapet ne lagjen Ulpiana me datën 1 mars ku po në atë ditë do të shpërndahen 10 Iphone X 10 fituesve të cilët do të zgjidhen nga programi coment/pick/up në mënyrë krejt të rasishme.

Mobi Shop Kosova do të sjellë për përdoruesitë e smartphoneve risi të mëdha edhe ne produkte por edhe në cmimet e saja.

Mëposhtë mund të vazhdoni të luani në lojën e madhe, Luaj dhe fito.

Postim i sponzorizuar.