Anglia me disa ndryshime për ndeshjet kundër Çekisë dhe Bullgarisë

Anglia publikon listën për ndeshjet kundër Çekisë dhe Bullgarisë – ka disa ndryshime.

Gareth Southgate ka publikuar listën me emrat e lojtarëve që mund të paraqiten kundër Çekisë dhe Bullgarisë.

Anglia do të ketë dy ndeshjet e radhës në kuadër të kualifikimeve të Euro 2020, dhe këto dy ndeshje janë mjaft të rëndësishme edhe për rrugëtimin e Kosovës drejt këtij kompeticioni.