Gazeta austriake: Thaçi bën marrveshje për shkëmbim territoresh me Serbinë, për pranim në BE e NATO

Gazeta austriake ‘’Tiroler Tageszeitung’’ i ka kushtuar një artikull presidentit Hashim Thaçi dhe idesë për shkëmbimin e territoreve me Serbinë, transmeton Gazeta Metro.

‘’Tiroler Tageszeitung’’ shkruan se presidenti Thaçi i sheh planet për shkëmbim territoresh me Serbinë, si mënyrën më të mirë për të ecur përpara në rrugën drejtë BE’së dhe NATO’s. Sipas tij, marrëveshja mes dy shteteve do të krijonte më shumë stabilitet dhe paqe në rajon.ne videon 5 sekondshe gjendet ngjarja e plote vetem per ju K.L.I.K.O.J.E