Ky 10 Vjeçar Po Mahnitë Botën Me Traktor

Ratanjith Patil është një 10 vjeçar indian i cili me trikat e tij që bën me traktor, ai po mbledh pas vetes shumë fansa.
Nxënësi thotë se i pëlqen të luajë dhe të dhurojë shfaqje me traktor, dhe se brohoritmat e të pranishmëve i japin akoma më shumë vullnet dhe gjithashtu emocion për të përdorur traktorin e tij.

Në një video të publikuar në YouTube, shihet 10 vjeçari duke manovruar me traktorin e madh, duke lënë shumë njerëz të habitur, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni çfarë bën ai: